Stage lopen bij SDSI

Stage lopen bij SDSI


SDSI, gelegen in Noordwijkerhout, is al 25 jaar specialist in het engineeren van interieurs voor de luxe jachtbouw. Wij streven in ons werk naar hoge kwaliteit, niet alleen omdat klanten dat van ons verwachten, maar ook omdat we dit zelf erg belangrijk vinden.

Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires die het leuk vinden om de wereld van de luxe jachtbouw te ontdekken. Volg jij een opleiding Hout en Meubilerings College (HMC), bachelor opleiding houttechnologie aan de Hoge School in Gent, of scheeps- en jachtbouwkunde of een vergelijkbare opleiding? Stuur ons een berichtje!

SDSI is een relatief kleine organisatie en dat zorgt ervoor dat je als stagiair persoonlijk betrokken bent bij de werkzaamheden.

Ga jij met ons aan de slag om de mooiste super jacht interieurs te realiseren?

Stage lopen bij SDSI is in een korte tijd heel veel leren. Je komt te werken in een hecht team waar je persoonlijk begeleid wordt in je werk en waar je je kan ontwikkelen. De projecten waar je aan werkt zijn super jachten van 40 tot 100+ meter.

Je zal beginnen met een oefenproject om je niveau met AutoCAD te bepalen. Daarna krijg je te maken met het engineeren van design tot aan productie en vervaardig je allerlei soorten tekeningen.

Wij zijn op zoek naar een stagiair met oog voor detail. Hierbij is een opleiding op het HMC of in de richting van de scheeps- en meubelinterieurbouw natuurlijk wenselijk. Maar andere technische studies zijn bespreekbaar.

Verder is het mooi meegenomen als je:

  • – Naast AutoCAD, kennis en ervaring hebt met andere CAD-software;
  • – Communicatief vaardig bent;
  • – Van gebak houdt, er wordt namelijk geregeld getrakteerd.

Word jij onze nieuwe stagiair? Ga jij met ons aan de slag om mooiste superjachtinterieurs te realiseren? Stuur een mail naar HR@SDSI.nl of bel +31 (0)252 22 47 47.