Stage lopen bij SDSI

Stage lopen bij SDSI


SDSI is al 25 jaar één van de meest toonaangevende interieur engineering bureaus in de superjachtbouw; daar zijn wij trots op!  Momenteel doen wij dit met een team van 17 collega’s in Noordwijkerhout. Wij werken samen met architecten, werven, eigenaarsteams en interieurbouwers aan de mooiste zeil- en motorboten van 40 meter tot boven de 100 meter.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen omdat klanten dat van ons verwachten, maar ook omdat wij dit zelf erg belangrijk vinden.

 

Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires die het leuk vinden om de wereld van de luxe jachtbouw te ontdekken. Volg jij een opleiding Hout en Meubilerings College (HMC), bachelor opleiding houttechnologie aan de Hoge School in Gent, of scheeps- en jachtbouwkunde of een vergelijkbare opleiding? Stuur ons een berichtje!

Kom bij SDSI stage lopen en ga met ons aan de slag om de mooiste superjacht interieurs te maken! Heb je oog voor detail? Dan hebben wij jou het volgende te bieden:

  • wij zijn een relatief klein bedrijf waardoor je persoonlijk betrokken bent bij de werkzaamheden.
  • in een korte tijd leer je veel. Je wordt persoonlijk begeleid in je werk, in een hecht team waar je je in kan ontwikkelen.
  • de werkzaamheden zijn afwisselend met verschillende software.
  • je start met een oefen project om de werkzaamheden op je kwaliteiten af te stemmen.
  • daarna ga je aan de slag met het engineeren; van design tot aan productie, en vervaardig je allerlei soorten tekeningen.
  • na je stage is een eventueel dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden bij SDSI mogelijk.
  • naast hard werken houden wij ook van gezelligheid. In de pauze dagen wij elkaar graag uit voor een potje tafeltennis.

Spreekt bovenstaande je aan? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur een berichtje naar hr@sdsi.nl en geef kort aan waarom je graag bij ons stage komt lopen.