Vacature: Tekenaar

Vacature: Tekenaar


SDSI werkt aan de grootste en meest luxe jachten en pakt binnen deze projecten op het gebied van engineering vrijwel alles op. Dat maakt het als tekenaar divers en erg uitdagend.

Verder is SDSI een relatief kleine organisatie en dat zorgt voor veel persoonlijk contact met het hechte team waar je in komt te werken. Samen werk je aan projecten voor superjachten van 40 tot 100+ meter, waarbij iedereen verantwoordelijk is voor het vervaardigen van nette en correcte tekeningen. Het kan hierbij gaan om zowel detail- en samensteltekeningen, alsmede productietekeningen.

Verder zal je onder andere:

  • – Ondersteunende werkzaamheden uitvoeren zoals het samenstellen van materiaal- en hardware lijsten;
  • – Zo nu en dan op locatie werken bij een van onze opdrachtgevers;
  • – Geregeld overleg hebben met je team, en de (assistent) project engineer.

Daarnaast hechten we erg veel waarde aan zelfontwikkeling en kan je, indien je dat zelf wilt natuurlijk, doorgroeien naar Assistent Project Engineer of Project Engineer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een tekenaar met gevoel voor kwaliteit, die met ons het interieur van luxe jachten wil engineeren. Hierbij is het natuurlijk handig als je ervaring hebt in de jacht interieur bouw, maar dat is niet per se noodzakelijk. Het belangrijkste is dat je:

  • -Beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding in een technische richting.
  • -Kennis en ervaring hebt met AutoCAD of eventueel andere CAD-software.
  • -Affiniteit hebt met de luxe jachtbouw.

Ga jij met ons aan de slag om de mooiste superjachtinterieurs te realiseren? Stuur een mail naar HR@SDSI.nl of bel +31(0)252 22 47 47.